به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری مسابقه «سرنخ» که به زودی فصل دوم آن از شبکه نسیم پخش می شود دیروز پنجم دی با حضور عوامل برنامه در موسسه ناجی هنر برگزار شد.
آریا طاهری مجری و تهیه کننده این برنامه ابتدا در توضیحاتی درباره تغییرات برنامه در فصل جدید عنوان کرد: تغییرات مسابقه برای فصل دوم بسیار زیاد بود. چالش هایی هم داشتیم چراکه برنامه ما از هیچ برنامهای کپی نشده بود و ایده شکل گیری و طراحی های آن در شبکه نسیم اتفاق افتاد.
مهدی کتیراچی کارگردان مسابقه «سرنخ» نیز به برخی از تغییرات اشاره و بیان کرد: بخش تعاملی داریم که از بیننده سوال میشود و درباره سرنخ های معماها می تواند مشارکت داشته باشد.
طاهری درباره حضورش به عنوان مجری در فصل دوم بیان کرد: چون فصل اول را طراحی می کردم، نمی توانستم هم تهیه کننده و طراح باشم و هم اجرا را بر عهده بگیرم این دلیلی بود که محمدرضا رهبری اجرا را بر عهده گرفت چون میخواستم برنامه شکل مسابقه دربیاید. در نهایت برای فصل دوم نظر شبکه این بود که مجری تغییر کند، رایزنی هایی شد و در نهایت من اجرا را بر عهده گرفتم.
در ادامه مهدی یارندی مدیر عامل ناجی هنر که مسابقه «سرنخ» با حمایت این موسسه تولید میشود درباره همکاری برای ساخت تولیدات مرتبط با حوزه های پلیسی بیان کرد: موسسه ناجی هنر با ۲ دهه سابقه تنها موسسه تولیدات پلیس در کشور است. یکی از تولیدات ما مسابقه «سرنخ» است که در سال گذشته با ۳۰ قسمت پخش شد و اکثر مخاطبان خواهان ادامه این مسابقه بودند. از همین رو مصمم شدیم فصل ۲ را با ۵۰ قسمت و با آیتمهای مختلف مانند مستند و نمایش تولید کنیم.
وی اضافه کرد: تولید سریال «هشت پا» در تلویزیون هم از دیگر تولیدات ماست و سرمایه گذار اصلی هستیم. در این سریال ها که با مشارکت یا همکاری ما ساخته می شود همزمان با تصویربرداری، کارشناسان ما هم حضور دارند تا درباره تجهیزات و اتفاقات لازم مشاوره های مربوطه را ارایه کنند. ما ۲ بخش داریم یکی حمایتی است و دیگری تولید سریال است که در بخش تولیدی ادوات و تجهیزات لازم هم ارایه می شود.
طاهری در ادامه درباره قیاس این مجموعه با «آقای قاضی» که هر ۲ به نوعی با فضای آموزشی مرتبط است، بیان کرد: «آقای قاضی» یک کار نمایشی است و یکی از سختی های کار ما این است که نمایشی نیستیم. بخشی از برنامه ما براساس بداهه است که متنی هم برایش نوشته نشده است. یعنی طراحی هایی برای یک معمای مرتبط با جرم و جنایت داریم که سرنخ هایی هم می دهیم اما شرکت کننده خودش باید با این سرنخ ها به ماجرا برسد.
وی درباره بازخوردهای برنامه نیز عنوان کرد: طبق امار غیررسمی با «سرنخ» توانستیم کمی اثرگذار باشیم و اقبال خوبی هم نسبت به فصل اول این برنامه بوده است.
یارندی در ادامه درباره اعتبار پلیس نزد مردم بیان کرد: مردم به پلیس اعتماد دارند و اعتبار خوبی در باور مردم دارد. من بعد از قتل آقای مهرجویی در میان مردم بودم و با لباس شخصی نظرشان را می پرسیدم. دوست داشتم بدانم نگاهشان درباره توانایی پلیس در گرفتن قاتل چیست و چه فکری می کنند؟ که ۸۰ درصد آدم ها می گفتند پلیس ایران قاتل مهرجویی را می گیرد. همینطور هم شد سرقت بانک ملی یا قتل داریوش مهرجویی نشان دهنده این ماجرا بود.
طاهری در ادامه درباره استفاده از پرونده های واقعی در «سرنخ» اظهار کرد: ما در برنامه بخشی از ترفندها و مهارت های پلیس را به تصویر می کشیم که همه جنبه ها نیست. بخشی است که شاید بتوان گفت سوخته است اما برای مخاطب جذاب است.
یارندی در ادامه درباره حمایت از این مدل برنامه ها تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی تولیدات ما آموزش همگانی است. در فیلم، سریال و برنامه ها سعی داریم این آموزش ها را ارایه دهیم.
وی درباره تاثیر برنامه تصریح کرد: مخاطب برنامه را دیده است و با ۱۶۲ تماس می گیرد و درباره برنامه و تاثیری که از آن گرفته اند، صحبت میکنند.
طاهری در ادامه درباره استفاده از چهره ها در مجموعه اظهار کرد: در فصل پیش ۳۰ قسمت ساختیم و ۱۵۰ بازیگر آوردیم. من البته عامدانه از بازیگرانی استفاده می کنم که خیلی مجال کار پیدا نمی کنند و بر این اصل ایستاده ام که بازیگران تئاتر را بیاورم و از چهره ها استفاده نکنم. یک نکته وجود دارد که مجموعه ما مسابقه است و در آن رقابت مهم است و در قالب رقابت آموزش ها مطرح می شود.
وی در پایان خبر داد که فصل دوم «سرنخ» ۵۰ قسمت ۵۰ دقیقه ای است که پخش آن به زودی آغاز می شود.
نظر شما